th

Bij Therapeutic Healing werken we alleen in het energieveld van mensen. Dit energieveld bestaat uit meerdere lagen. De aura bestaat uit zeven lagen, die naar buiten toe steeds ijler en subtieler worden. Ook heeft de mens zeven hoofdchakras die weer met deze auralagen in verbinding staan.

Chakra’s

Chakra’s zijn draaikolkjes van energie die zijn aangesloten op de verticale energiestroom die via het ruggenmerg loopt. Op deze manier staan alle chakra’s met elkaar en met de auralagen in verbinding. Elk chakra heeft zowel aan de voorkant als aan de achterkant een opening, waarbij de voorkant in verbinding staat met de gevoelscentra en de achterkant met de wilsfunctie. Door onze chakra’s te openen vergroten we de energiestroom, waardoor we ons gezonder voelen.

Een blokkade wordt veroorzaakt door het niet in evenwicht zijn van het energiesysteem en de doorstroming niet goed werkt. Elk chakra is gekoppeld aan fysieke delen van ons lichaam. Door nu de chakra’s en het energieveld af te tasten kunnen we de eventuele blokkade opsporen. Ook psychologische blokkades kunnen zo herkend worden. Door middel van Therapeutic Healing kunnen we deze gebieden gaan manipuleren zodat de energiestroom zich uiteindelijk weer kan gaan herstellen.

Bij Therapeutic Healing wordt in principe alleen in het energieveld van de client gewerkt. Zo nu en dan is aanraking echter noodzakelijk met name als het gaat om behandeling van de drukpunten van specifieke energiebanen (Chinese energetica).

Als begeleider geef je op een ontspannen, moeiteloze manier energie aan de ander (client) door, waarbij je de verzwakte of verstoorde energie van die ander ondersteunt en in goede banen leidt en het energiesysteem weer in balans is.

Behandelduur: 45 minuten