basiscursus zen shiatsu

1

In 6 lessen leer je de basisprincipes voor het geven van een behandeling. Je leert je lichaamsgewicht te gebruiken om de juiste druk toe te passen, je leert je bewegen vanuit het centrum (hara) en je oefent verschillende manieren van aanraking, strekkingen en mobilisaties.

De les begint met een warming up, meridiaanstrekkingen en do-in (oefeningen ter bevordering van de Ki stroom in je eigen lichaam). Na de les is er mogelijkheid tot wat napraten met een kopje thee.

In de cursus worden enkele belangrijke theoretische basisprincipes behandelt, maar de nadruk van de lessen ligt op het doen. Na de cursus ontvang je een certificaat van deelname, en kun je een behandeling geven van ongeveer een uur aan partner, vrienden en familie. Er wordt een reader verstrekt bij het begin van de cursus.

Docent

Martijn Steinz

Martijn Steinz (1965)

is gediplomeerd Zen Shiatsu therapeut en Chinees-en Japans acupuncturist en lid van de beroepsvereniging Zhong (Nederlandse Vereniging voor Traditionele Chinese Geneeskunde). Hij is ook Spiritueelbegeleider en geeft behandelingen Therapeutic Healing. Tevens is hij gastdocent en coach op de Zen Shiatsu Opleiding en gaf meer dan tien jaar les in Chinese Energetica en Therapeutic Healing op de ASPI (Academie voor Spirituele Integratie).

Praktische informatie

map

Kosten

€350,- voor 4 lessen van 3 uur en 1 herhaling/terugkom-les

Lestijden

dinsdagavond van 19:00 tot 22:00

2023
gepland in het voor/najaar (nadere info volgt)

Lokatie

Zen Shiatsu Atelier
Krugerstraat 5-a 1091 LB Amsterdam

Zelf meenemen

Pen en papier, yogamatje, grote handdoek, eventueel een dekentje.
Losse ruimzittende kleding is het meest praktisch om in te werken, en schone warme sokken.

Contact / Aanmelding


    opmerking / vraag